Siirry pääsisältöön

Nevamökillä

Koiralle kahdeksantoista kilometriä tuntui luultavasti kevyemmältä kuin märkä neva ja yli kymmenen kilometriä kumpparit jalassa itselle. Kummatkin kuitenkin väsähdettiin eikä autolle paluu ole koskaan tuntunut yhtä helpottavalta! Seuraavana aamuna taiteilin portaat alas melko mielenkiintoisen näköisesti. Pohkeiden kipeys muistutti, että edellisenä päivänä tuli tehtyä jotain.

Kuvista jouduin karsimaan ne, joita en ole itse ottanut sekä ne, joissa näkyy ase. Koiran kanssa otetut yhteiskuvat ovat ehdottomia suosikkejani, mutta niitä en nyt jaa, sillä niitä kuvia en ole itse ottanut. Lopulta jäljelle jäi yksitoista muokattua koirakuvaa. (Pari yhteiskuvaa näkyy instagramissa, jos kiinnostaa käydä niitä kurkkaamassa).
kuva1 kuva2 kuva3 kuva4 kuva5 kuva6 kuva7 kuva8 kuva9 kuva10 kuva11

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lakaluoman myllyllä

Pohjoisen kauneutta

Viikolla 30 kävimme viikon kesälomareissulla Kilpisjärvellä koko perheen kanssa. Valloitettiin Saana, vaellettiin kolmen valtakunnan rajapyykille, ajeltiin yhtenä päivänä Norjan maisemissa ja vilvoiteltiin turvonneita jalkoja Kilpisjärven kylmässä vedessä. Ja mitkä maisemat pohjoisessa olikaan! Vähä toisenlaista kuin täällä Etelä-Pohjanmaalla. Kilpisjärvi on kohteena paras erämaavaeltajille, sillä Saana ja Kolmen valtakunnan rajapyykki ovat ainoita päivävaelluksella saavutettavia tunnetuimpia paikkoja. Nekin totta kai käymisen arvoisia, mutta hieman jäi harmittamaan se, että erämaassa olisi ollut niin mielettömän hienoja paikkoja. Norjan maisemat taas ovat sitten ihan omaa luokkaansa, en voi kuin suositella!

Konfirmaatio- ja rippikuvat 2.7.2017

Pikkuveljeni pääsi ripille 2.7 ja tiskauksen ohelle toimin myös kuvaajana. Kirkossa istuimme paikassa, josta näki hyvin siihen kohtaan, missä veljeni ja serkkuni alttarilla olivat. Iloiseksi yllätykseksi he tulivat kirkkoon vierekkäin ja olivat alttarilla samassa paikassa. Kuvaaminen helpottui huomattavasti. Itse juhlissa erityisesti vieraiden kuvaaminen jäi vähäiseksi. Eniten kuvia tuli pikkuveljestäni, kun otimme kuvaa kiitoskorttiin. Joukossa on sitten myös perhekuva, sisaruskuva ja muita yhteiskuvia sukulaisten kanssa. Omissa juhlissa muutama vuosi sitten otin kuvan kahvipöydästä ja kyllä sitä tiirailtiinkin tarkkaan tämän vuoden pöytää suunnitellessa. Siispä näistäkin juhlista sellainen kuva talteen! Veljeni antoi luvan muutaman oman kuvansa julkaisuun, loput ovatkin sitten jotain satunnaisia kuvia juhlien ajalta kotoa. Kiitoskorttiin päätyy heti tekstin alla oleva kuva, ja pesäpallomailan kanssa otetut kuvat ovat lähinnä kansioissa "muistutuksena" harrastuksest